Lid worden

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Lid worden?

Is je interesse gewekt en wil je lid worden van BC Heytse, dat kan!

 

3x gratis meedoen!

Alvorens je lid wordt mag je eerst 3 maal GRATIS deelnemen op een speelavond of een jeugdtraining. Blijkt na deze 3 maal dat badminton toch geen sport voor je is, dan zie je af van een lidmaatschap. Heb je wel interesse, dan vul je het aanmeldingsformulier in en ben je lid van BC Heytse

Senioren kunnen altijd tijdens een speelavond komen kijken, of direct al de sportkleding aandoen en gezellig meedoen. Jeugdspelers worden verzocht even contact op te nemen met Petra Leunissen (0475-573005) zodat daar tijdens de jeugdtrainingen rekening mee kan worden gehouden.

Wij zorgen voor een racket en een shuttle. Voor sportkleding dien je zelf te zorgen.

 

Aanmelden

Aanmelden voor een lidmaatschap doe je via het aanmeldingsformulier. Het aanmeldingsfomulier is vanaf deze site te downloaden. Tevens kun je een aanmeldingsformulier bij een bestuurslid opvragen, of bij de trainers.

De kosten van het lidmaatschap bedraagt:

  • Jeugd: € 96,00 per jaar (€8,00 per maand)
  • Senioren: € 120,00 per jaar (€10,00 per maand) excl. eventuele trainingsbijdragen
De contributie dient betaald te worden via automatische incasso in 2 halfjaarlijkse termijnen (aug t/m jan en feb t/m juli).
Contributie wordt niet gerestitueerd of te wel je kunt je lidmaatschap alleen beëindigen met ingang van 1 februari resp. 1 augustus.
Lid worden kan met ingang van de eerste van elke maand; je betaald dan de maandcontributie vermenigvuldigd met het aantal resterende maanden in het lopende (contributie)halfjaar.

 

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie, stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.